Zakelijke verhuizingen | Penninck.nl

Zakelijke verhuizingen

Verhuizingen met Penninck

 

Een zakelijke verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd en aandacht van een organisatie vraagt. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen en wordt u geholpen met “uw” verhuizing. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland. Een particuliere verhuizing vangt aan met een vrijblijvende offerte bij u op locatie, via de mail of telefonisch.

 

 

Zakelijke verhuizingen

 

Een verhuislift in actie bij een verhuizing.

 

 

Snel verhuizen door Penninck?

Wij kunnen snel schakelen en zo snel mogelijk personeel vrijmaken. U kunt eenvoudig en snel zakelijke verhuizingen met de hulp van Penninck. Wij kunnen u begeleiden gedurende het gehele proces met een offerte op maat, inpakwerkzaamheden, verhuisliften en opslag mocht er nog geen alternatieve ruimte beschikbaar zijn.

 

Zakelijke verhuizingen

Penninck verhuizingen

 

Verhuizen en verbouwen/reizen?

Gaat u verhuizen en verbouwen? Op een lange reis? Dan kan een inboedel nog wel eens in de weg staan. Gelukkig beschikt Penninck Verhuizingen over een opslag magazijn in Amsterdam. Hier kan uw inboedel geacclimatiseerd verblijven tot er bij u ruimte is vrijgekomen. Vertrekt u enkele maanden naar het buitenland en combineert u dit met zakelijke verhuizingen? Ook dan zijn de services van Penninck geschikt. Wij bieden kist opslag mogelijkheden vanaf 9m³.

 

Zakelijke verhuizingen

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl