Offerte verhuizingen? Penninck geeft vrijblijvende offertes uit.

Offerte verhuizingen

Ons motto

Wij begrijpen goed hoe belangrijk het is om uw spullen in goede handen achter te laten. Het motto, “wees zuinig op de spullen van een ander”, staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht en opgeleid. De ruime ervaring die wij hebben staat garant voor expertise en betrouwbaarheid.

 

 

Offerte verhuizingen

 

Penninck Verhuizingen

Penninck vrijblijvende offerte verhuizingen?

Penninck Premium Movers geeft vrijblijvende offertes uit. U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

Naast verhuizen bieden wij services zoals (de)montage werk, opslag in ons magazijn in Amsterdam, inpakken, uitpakken en het leveren van dozen. Penninck is uw totaal oplossing voor een verhuizing.

 

Offerte verhuizingen

 

 

kantoorverhuizing

Verhuizen en verbouwen

Gaat u verhuizen en verbouwen? Dan kan een inboedel nog wel eens in de weg staan. Gelukkig beschikt Penninck Premium Movers over een opslag magazijn in Amsterdam. Hier kan uw inboedel geacclimatiseerd verblijven tot er bij u ruimte is vrijgekomen. Vertrekt u enkele maanden naar het buitenland en combineert u dit met een verhuizing? Ook dan zijn de services van Penninck geschikt. Wij bieden opslag mogelijkheden vanaf 10m³.

 

 

Offerte verhuizingen

 

Internationaal verhuizen

 

 

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl