Internationale verhuizingen door Penninck verhuizingen | Penninck.nl

Internationale verhuizingen door Penninck verhuizingen

Penninck Premium verhuizingen

Internationale verhuizingen

Penninck Verhuizingen

Gaat u verhuizen? Of bent u op zoek naar opslag voor uw spullen? Dan staat Penninck voor u klaar. Wij begrijpen goed hoe belangrijk het is om uw spullen in goede handen achter te laten. Het motto, “wees zuinig op de spullen van een ander”, staat bij ons dan ook hoog in het vaandel bij internationale verhuizingen. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht en opgeleid. De ruime ervaring die wij hebben staat garant voor expertise en betrouwbaarheid.

 

 

Internationale verhuizingen

 

Penninck verhuizingen

 

 

 

 

Snel verhuizen door Penninck?

Wij kunnen snel schakelen en zo snel mogelijk personeel vrijmaken voor internationale verhuizingen. U kunt eenvoudig en snel verhuizen met de hulp van Penninck. Wij kunnen u begeleiden gedurende het gehele proces met een offerte op maat, inpakwerkzaamheden, verhuisliften en opslag mocht er nog geen alternatieve ruimte beschikbaar zijn.

 

 

Internationale verhuizingen

 

Een verhuislift in actie bij een verhuizing.

 

 

 

verhuizingen met Penninck

Een verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland met internationale verhuizingen. Een particuliere verhuizing vangt aan met een vrijblijvende offerte bij u op locatie, via de mail of telefonisch.

 

Internationale verhuizingen

Penninck verhuizingen

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl