Verhuizingen door Penninck verhuizingen.

Verhuizingen

Verhuizingen door Penninck

Penninck is ervaren in verschillende verhuizingen. Onder andere verhuizingen binnen instituten, verplaatsen van gehele kantoor tuinen, internationale verhuizingen, lift assistentie en natuurlijk uw algemene inboedel verhuizing. Gaat u verhuizen en zoekt u een partner voor een goede verhuizing kijk dan niet verder. Penninck is uw partner voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing.

Een verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland. Een verhuizing vangt aan met een vrijblijvende offerte bij u op locatie, via de mail of telefonisch.

 

Verhuizingen

 

Een verhuislift in actie bij een verhuizing.

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Pennick is er voor u voor:

  • Een offerte voor een verhuizing.
  • Een particuliere of zakelijke verhuizing.
  • Nationaal of internationaal.
  • Demontage en montage van meubilair,  werkplekken
    en eventuele hindernissen voor een verhuizing.
  • Opslag van uw inboedel voor onbepaalde tijd. Handig als er een verbouwing in de planning staat of als u enkel voor een
    bepaalde tijd in het buitenland verblijft.
  • Lift assistentie.

De diensten die wij aanbieden zijn gevarieerd en worden uitgevoerd door uitsluitend goed opgeleid personeel. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of een offerte afspraak maken voor een bod op uw verhuizing.

 

kantoorverhuizing

Contact

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

 

 

Verhuizingen

 

Penninck Verhuizingen

 

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl