Kantoorverhuizing met Penninck Verhuizingen

Kantoorverhuizing

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen met Penninck

Een bedrijfs- of kantoorverhuizing is een optelsom van complexe processen en aspecten. Het gaat hier om veel meer dan alleen het verhuizen van een aantal werkplekken. Penninck weet als geen ander dat het verhuizen van een bedrijf of instelling vakwerk is.

Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficiënt werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding (waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden die wij bieden op elkaar worden afgestemd) wordt tijd en geld bespaard. Dit geldt zowel voor grote externe verhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

 

Kantoorverhuizing

Penninck Verhuizingen

 

 

kantoorverhuizing

Zakelijke verhuizing, extra diensten

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen bestaan vaak uit een complex activiteiten. Denk hierbij aan schoonmaakdiensten, ICT-services, plaatsing van archiefsystemen of kantoorinrichting. Door samenwerking met landelijke leveranciers zorgt Penninck ervoor dat meubilair wordt ge(de)monteerd, computers worden aangesloten en schoonmaakwerkzaamheden op het juiste tijdstip worden uitgevoerd.

Een onderneming verhuist niet dagelijks; het is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis waarbij vakwerk van groot belang is. Het liefst heeft u er immers zo min mogelijk omkijken naar. Penninck levert het vakwerk waar u behoefte aan heeft en verzekert u van een zorgeloze verhuizing.

 

Kantoorverhuizing

Een zakelijke verhuizing

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl