Wilt u een goede verhuizing. Penninck is uw partner

Goede verhuizing

Goede verhuizing met Penninck

Uw particuliere of zakelijke verhuizing door Penninck verhuizingen. Penninck is uw partner voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing.

 

Goede verhuizing

Een opslag (kist) verhuizing.

 

Een verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland. Een particuliere verhuizing vangt aan met een vrijblijvende offerte bij u thuis, via de mail of telefonisch.

Zoekt u goede verhuizers? Penninck, staat gereed.

Zoekt u een mover voor uw inboedel of materieel. Kijk dan niet verder. Penninck is uw partner voor een efficiënte en zorgeloze verhuizing.

Naast verhuizen bieden wij services zoals (de)montage werk, opslag in ons magazijn in Amsterdam, inpakken, uitpakken en het leveren van dozen. Penninck is uw totaal oplossing voor een verhuizing.

De diensten die wij aanbieden zijn gevarieerd en worden uitgevoerd door uitsluitend goed opgeleid personeel.

Goede verhuizing

 

kantoorverhuizing

Contact

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

Goede verhuizing

Penninck Verhuizingen

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl