Uw verhuizing door Penninck verhuizingen

Verhuizing van uw inboedel of materieel

Verhuizen met Penninck

Uw particuliere of zakelijke verhuizing door Penninck verhuizingen. Penninck is uw partner voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing.

Een verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland. Een particuliere verhuizing vangt aan met een vrijblijvende offerte bij u thuis, via de mail of telefonisch.

 

verhuizing

Zorgvuldig inpakken en vervoeren met Penninck

 

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Pennick is er voor u voor:

  • Een particuliere of zakelijke verhuizing.
  • Demontage en montage van meubilair,  werkplekken en eventuele hindernissen voor een verhuizing.
  • Opslag van uw inboedel voor onbepaalde tijd. Handig als er een verbouwing in de planning staat of als u enkel voor een bepaalde tijd in het buitenland verblijft.
  • Lift assistentie.

 

 

 

 

 

 

bedrijfsverhuizer

 

Penninck 

 

De diensten die wij aanbieden zijn gevarieerd en worden uitgevoerd door uitsluitend goed opgeleid personeelU kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of een offerte afspraak maken voor een bod op uw verhuizing.

 

kantoorverhuizing

Contact

 

verhuizer

Penninck verhuizingen

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

 

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl