Prijsindicatie verhuizers beschikbaar na een vrijblijvende offerte.

Prijsindicatie verhuizers voor zakelijke verhuizers Penninck

Prijsindicatie verhuizer Penninck

Wij kunnen de snelste verhuizer zijn door op uw offerte verzoek te reageren binnen 24 uur. Door mee te denken over uw verhuizing, hoe krijgen we uw spullen veilig en snel van A naar B. Wij maken een plan, leveren inpakmateriaal en/of inpakwerkzaamheden. Voorzien demontage en montage van kasten vrijstaand, inbouw of ander soortgelijk materiaal en verplaatsen uw lading 24/7 in binnen,- en buitenland.

Natuurlijk is geen verhuizing gelijk. Daarom bieden wij u maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Zowel het verhuizend als ondersteunend personeel volgt regelmatig branchegerichte opleidingen en trainingen.

Naast verhuizen voorzien wij ook opslag mogelijkheden met containers vanaf 9m³ en een aparte locatie voor groter, of kleiner, materiaal.

 

 

 

Prijsindicatie verhuizers

Penninck Verhuizingen

 

 

 

Verhuizers Penninck

Een verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland. Een particuliere verhuizing vangt aan met een vrijblijvende offerte bij u op locatie, via de mail of telefonisch welke gevolgd wordt door een prijsindicatie verhuizers.

prijsopgave verhuizers

Altijd zorgvuldig inladen.

Contact

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

kantoorverhuizing

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl