Goedkope verhuizers

Goedkope verhuizers

Penninck goedkope verhuizers?

U kunt eenvoudig en snel verhuizen met de hulp van Penninck. Wij kunnen u begeleiden gedurende het gehele proces met een offerte op maat, inpakwerkzaamheden, verhuisliften en opslag mocht er nog geen alternatieve ruimte beschikbaar zijn. Dat naast onze prijzen maakt ons goedkope verhuizers.

Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

 

Verhuizing naar opslag

Goedkope verhuizers

 

 

 

Betaalbaar verhuizen: Moving Together

Bij Moving Together huurt u een verhuiswagen met twee professionele verhuizers van Penninck Verhuizingen. U kunt met vrienden of familie meehelpen en zo de kosten minimaal houden.

Al naar gelang uw eigen wensen is het mogelijk om meer verhuizers in te huren, of bijvoorbeeld een grotere verhuiswagen of verhuislift.

Moving Together met de goedkope verhuizers
van Penninck is er al vanaf € 405,-.

Verhuislift in actie

Goedkope verhuizers

kantoorverhuizing

Contact

Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

Goedkope verhuizers

Penninck verhuizingen

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl