Op zondag verhuizer nodig? Penninck staat klaar.

Zondag verhuizer Penninck

Op zondag verhuizer nodig? Penninck: 24/7.

Een verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Wij werken ook in het weekend om zo iedereen die door de weeks werkt van dienst te kunnen zijn. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland. Een particuliere verhuizing vangt aan met een vrijblijvende offerte bij u op locatie, via de mail of telefonisch.

 

zondag verhuizer

 

 

Offerte verhuizing

Wilt u een offerte voor de verhuizing van uw inboedel of materieel. Kijk dan niet verder. Penninck Premium Movers geeft vrijblijvende offertes uit. Er kan een offerte gemaakt worden via de mail of telefonisch (gebaseerd op een invullijst). Of wij kunnen bij u op locatie langskomen om een zo accuraat mogelijke offerte uit te brengen. Een offerte voor een verhuizing is hier beschikbaar.

 

Contact

Zoekt u op zondag verhuizer? Penninck staat voor u klaar. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.
Zondag verhuizer

Penninck verhuizingen

 

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl 

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl