Goedkoop verhuizen of Moving Together, dit met Penninck Verhuizingen.

Goedkope verhuizer

Een goedkope verhuizer

Zoekt u een goedkope verhuizer? Dan bent u hierop het goede adres. Een goedkope verhuizer kan enorm veel kosten met zich meebrengen als er onvoorzichtig met uw spullen wordt omgegaan. Gelukkig kan Penninck zorgen dat u goedkoop verhuist. Als professioneel verhuisbedrijf kunnen wij, tegen de laagste prijzen, u helpen met het realiseren van uw verhuizing. U hoeft hiervoor echter nooit in te leveren op kwaliteit en service. Aarzel niet en neem nu contact met ons op om goedkoop te verhuizen.

 

Onze diensten

Onze diensten zijn eenvoudig, goedkoop en effectief. Wij hebben ervaren en goed opgeleide medewerkers die u helpen met verhuizen. Zij doen dit op een uiterst zorgzame wijze. Ons motto is “wees voorzichtig met de spullen van een ander”. Wij werken ten alle tijden naar dit motto toe! Uw bezittingen zijn in goede handen en komen in perfecte staat aan bij uw nieuwe locatie. Een verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland. Een verhuizing vangt aan met een vrijblijvende offerte bij u op locatie, via de mail of telefonisch.

 

goede verhuizer

 

Verhuizing naar kist opslag

 

Contact

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

 

 

Goedkope verhuizer

 

Penninck verhuizingen

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl