Afspraak verhuizer Penninck. Reactie direct of binnen 24 uur.

Afspraak verhuizer Penninck

Penninck Premium Verhuizer

Gaat u verhuizen? Of bent u op zoek naar opslag voor uw spullen? Dan staat Penninck voor u klaar. Wij begrijpen goed hoe belangrijk het is om uw spullen in goede handen achter te laten. Het motto, “wees zuinig op de spullen van een ander”, staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht en opgeleid. De ruime ervaring die wij hebben staat garant voor expertise en betrouwbaarheid.

 

verhuizer

 

 

 

Afspraak verhuizer Pennick:

Wij kunnen de snelste verhuizer zijn door op uw offerte verzoek te reageren binnen 24 uur. Door mee te denken over uw verhuizing, hoe krijgen we uw spullen veilig en snel van A naar B. Wij maken een plan, leveren inpakmateriaal en/of inpakwerkzaamheden. Voorzien demontage en montage van kasten vrijstaand, inbouw of ander soortgelijk materiaal en verplaatsen uw lading 24/7 in binnen,- en buitenland.

Natuurlijk is geen verhuizing gelijk. Daarom bieden wij u maatwerk en persoonlijke aandacht zodat u ervan verzekerd bent dat uw dierbare bezittingen goed worden behandeld. Zowel het verhuizend als ondersteunend personeel volgt regelmatig branchegerichte opleidingen en trainingen.

Naast verhuizen voorzien wij ook opslag mogelijkheden met containers vanaf 9m³ en een aparte locatie voor groter, of kleiner, materiaal.

.

 

Bedrijfsverhuizer

Penninck verhuizingen

 

 

Verhuizer met Penninck

Een verhuizing is een belangrijke en ingrijpende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Bij de verhuizers van Penninck is uw inboedel gegarandeerd in goede handen. Met de grootst mogelijke zorg verhuizen wij uw inboedel in binnen- en buitenland. Maak een afspraak verhuizer voor een vrijblijvende offerte bij u op locatie, via de mail of telefonisch door te bellen met 020 – 688 59 50.

 

 

 

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl