Cheap verhuizen? Bij Penninck al beschikbaar vanaf €405,-

Cheap verhuizen

Betaalbaar verhuizen: Moving Together

Bij Moving Together huurt u een verhuiswagen met twee professionele verhuizers van Penninck Verhuizingen. U kunt met vrienden of familie meehelpen en zo de kosten minimaal houden. Al naar gelang uw eigen wensen is het mogelijk om meer verhuizers in te huren, of bijvoorbeeld een grotere verhuiswagen of verhuislift. Cheap verhuizen met Moving Together van Penninck is er al vanaf € 405,-.

 

 

Verhuizen en verbouwen/reizen?

Gaat u verhuizen en verbouwen? Dan kan een inboedel nog wel eens in de weg staan. Gelukkig beschikt Penninck Verhuizingen over een opslag magazijn in Amsterdam. Hier kan uw inboedel geacclimatiseerd verblijven tot er bij u ruimte is vrijgekomen. Vertrekt u enkele maanden naar het buitenland en combineert u dit met een verhuizing? Ook dan zijn de services van Penninck geschikt. Wij bieden kist opslag mogelijkheden vanaf 9m³.

 

cheap verhuizen

Een opslag (kist) verhuizing.

Contact

U kunt eenvoudig en cheap verhuizer met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan

cheap verhuizen

Penninck Verhuizingen

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl