Bedrijf verhuizen

Uw bedrijf verhuizen met Penninck zakelijke verhuizingen

Uw bedrijf naar een nieuwe locatie verhuizen

Bedrijf verhuizen

Als u als ondernemer met heel uw bedrijf wilt verhuizen, staat u voor een gigantische klus. Een klus waar u alle hulp bij kunt gebruiken. Dat is precies wat Penninck u kan aanbieden. Als specialist op het gebied van verhuizingen, en alle planning en arbeid die hierbij komt kijken, kunnen onze medewerkers u uitstekend helpen met het verhuizen en opslaan van uw bezittingen.

 

bedrijf verhuizen

Penninck verhuizingen

De grootste klussen

Een bedrijf verhuizen is een activiteit waar enorm veel bij komt kijken. Dat is ook niet zo vreemd, want met een grote inventaris moet er natuurlijk erg veel gebeuren. Door de hulp van Penninck in te schakelen weet u zeker dat uw spullen in goede handen zijn. Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en gaan met de grootst mogelijke zorg om met uw bezittingen.

 

bedrijf verhuizen

Een zakelijke verhuizing

 

Contact

Wilt u als bedrijf naar een andere locatie verhuizen? Schakel dan de hulp van Penninck in. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of verder kijken op de website. Stuur een e-mail naar info@penninck.nl of maak gebruik van het contactformulier. U kunt ook bellen met 020 – 688 59 50.

 

bedrijf verhuizen

Penninck Verhuizingen

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl