Offerte verhuisbedrijf Penninck? Vrijblijvend en eenvoudig.

Offerte verhuisbedrijf

Zoekt u een offerte verhuizing?

Penninck Premium Movers geeft vrijblijvende offertes uit. U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

Naast verhuizen bieden wij services zoals (de)montage werk, opslag in ons magazijn in Amsterdam, inpakken, uitpakken en het leveren van dozen. Penninck is uw totaal oplossing voor een verhuizing.

 

Verhuizingen door Penninck

Penninck is ervaren in verschillende verhuizingen. Onder andere verhuizingen binnen instituten, verplaatsen van gehele kantoor tuinen, internationale verhuizingen, lift assistentie en natuurlijk uw algemene inboedel verhuizing. Gaat u verhuizen en zoekt u een offerte verhuisbedrijf. Kijk dan niet verder. Penninck is uw partner voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing.

Ons motto

Wij begrijpen goed hoe belangrijk het is om uw spullen in goede handen achter te laten. Het motto, “wees zuinig op de spullen van een ander”, staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht en opgeleid. De ruime ervaring die wij hebben staat garant voor expertise en betrouwbaarheid.

 

 

kantoorverhuizing

Contact

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

kantoorverhuizing

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:
www.leosallinservice.nl
www.kistverhuizingen.nl
www.verhuisdozen.nl