Verhuisbedrijf Penninck. Ervaren in verhuizen.

Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Penninck

Penninck Verhuizingen BV

Gaat u verhuizen en zoekt u een goed verhuisbedrijf voor uw particuliere of zakelijke verhuizing kijk dan niet verder. Penninck is uw partner voor een zorgeloze en efficiënte verhuizing. Vraag een offerte aan of neem contact op met

Gaat u verhuizen en verbouwen? Dan kan een inboedel nog wel eens in de weg staan. Gelukkig beschikt Penninck Verhuizingen over een opslag magazijn in Amsterdam. Hier kan uw inboedel geacclimatiseerd verblijven tot er bij u ruimte is vrijgekomen. Vertrekt u enkele maanden naar het buitenland en combineert u dit met een verhuizing? Ook dan zijn de services van Penninck geschikt. Wij bieden opslag mogelijkheden vanaf 10m³.

Als professioneel verhuisbedrijf kunnen wij, tegen de laagste prijzen, u helpen met het realiseren van uw verhuizing. U hoeft hiervoor echter nooit in te leveren op kwaliteit en service. Aarzel niet en neem nu contact met ons op om goedkoop te verhuizen.

 

Contact

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:
www.leosallinservice.nl
www.kistverhuizingen.nl
www.verhuisdozen.nl