Snel, zorgeloos en goedkoop verhuizen?

Particuliere verhuizingen met Penninck Verhuizingen

Eenvoudig en goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen kan dit enorm veel kosten met zich meebrengen. Gelukkig kan Penninck zorgen dat u goedkoop kunt verhuizen. Als professioneel verhuisbedrijf kunnen wij, tegen de laagste prijzen, u helpen met het realiseren van uw verhuizing. U hoeft hiervoor echter nooit in te leveren op kwaliteit en service. Aarzel niet en neem nu contact met ons op om goedkoop te verhuizen.

 

goedkoop verhuizen

 

Weerspiegeling van een verhuizing.

 

Onze diensten

Onze diensten zijn eenvoudig, goedkoop en effectief. Wij hebben ervaren en goed opgeleide medewerkers die u helpen met verhuizen. Zij doen dit op een uiterst zorgzame wijze. Ons motto is “wees voorzichtig met de spullen van een ander”. Wij werken ten alle tijden naar dit motto toe! Uw bezittingen zijn in goede handen en komen in precies dezelfde staat aan bij uw nieuwe locatie.

 

 

goedkoop verhuizen

Penninck Verhuizingen

 

 

Contact

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

 

goedkoop verhuizen

Penninck verhuizingen

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:

www.kistverhuizingen.nl

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisdozen-winkel.nl