Offerte mover? Penninck is uw totaal oplossing voor elke verhuizing.

Offerte mover

Zoekt u movers? Penninck, staat gereed.

Zoekt u een offerte mover voor uw inboedel of materieel. Kijk dan niet verder. Penninck is uw partner voor een efficiƫnte en zorgeloze verhuizing.

Naast verhuizen bieden wij services zoals (de)montage werk, opslag in ons magazijn in Amsterdam, inpakken, uitpakken en het leveren van dozen. Penninck is uw totaal oplossing voor een verhuizing.

De diensten die wij aanbieden zijn gevarieerd en worden uitgevoerd door uitsluitend goed opgeleid personeel.

 

 

Penninck Premium Movers

Gaat u verhuizen? Of bent u op zoek naar opslag voor uw spullen? Dan staat Penninck voor u klaar. Wij begrijpen goed hoe belangrijk het is om uw spullen in goede handen achter te laten. Het motto, “wees zuinig op de spullen van een ander”, staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht en opgeleid. De ruime ervaring die wij hebben staat garant voor expertise en betrouwbaarheid.

Ons motto

Wij begrijpen goed hoe belangrijk het is om uw spullen in goede handen achter te laten. Het motto, “wees zuinig op de spullen van een ander”, staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Onze medewerkers worden zorgvuldig uitgezocht en opgeleid. De ruime ervaring die wij hebben staat garant voor expertise en betrouwbaarheid.

 

 

kantoorverhuizing

Contact

U kunt eenvoudig en goedkoop verhuizen met de hulp van Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Kijk dan verder op de website of neem contact met ons op door te bellen met 020 – 688 59 50. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan info@penninck.nl.

kantoorverhuizing

 

 

Klik hier voor een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Links:
www.leosallinservice.nl
www.kistverhuizingen.nl
www.verhuisdozen.nl