Opslag bij Penninck Verhuizingen

Opslag

Opslag bij Penninck

Het kan voorkomen dat u uw oude huis plotseling eerder moet verlaten dan dat uw nieuwe woning kan betrekken. Of u heeft een grondige verbouwing van uw woonhuis in het vooruitzicht. Of misschien wordt u wel voor uw werk voor een langere periode uitgezonden naar het buitenland.

 

Voor deze en nog vele andere zaken, kunt u ten alle tijde gebruik maken van de opslag en overige diensten van Penninck.

 

 

 Opslag verhuizing met Penninck Verhuizingen

 

 

Wij maken gebruik van 10m3 en 35m3 containers; er is dus altijd ruimte genoeg om al uw spullen veilig bij ons onder te brengen. Wij garanderen u dat uw spullen bij ons in goede handen zijn.

 

Opslagfaciliteiten

Penninck biedt uitstekende opslagfaciliteiten voor het op professionele wijze in bewaring houden van uw inboedel.

 

Opslagfaciliteiten bij Penninck Verhuizingen.

 

Wij beschikken over speciaal ingerichte bewaarplaatsen waarbij temperatuur en luchtvochtigheid zijn gewaarborgd. Voor onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

opslag

 

Archiefopslag

Uw archiefopslag bij Penninck
Waarom zou u uw dure kantoorruimte reserveren voor een archief dat veel makkelijker, veiliger en effici├źnter elders kan worden ondergebracht?
Naast de vele kostbare vierkante meters die een archief in beslag neemt, is het intern opslaan en beheren van statische en dynamische archieven een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Penninck beschikt over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven. Wij brengen uw archief over naar een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing en verwerken het via een geautomatiseerd systeem zodat wij uw stukken snel en eenvoudig kunnen lokaliseren.

 

Hard Copy opslag
Uw papieren archief wordt door Penninck op een overzichtelijke wijze gearchiveerd en toegankelijk gemaakt. De documenten zijn op ieder moment ter inzage beschikbaar, terwijl u er zelf geen zorgen aan heeft. Wanneer u uw archief aan ons uitbesteedt bespaart u ruimte, tijd en kosten.

 

Vernietiging archief
Het kan voorkomen dat een archief niet meer wordt gebruikt. In dat geval kunnen wij uw archief op een verantwoorde en veilige manier vernietigen. Wij zorgen ervoor dat u een certificaat ter vernietiging van uw archiefmateriaal krijgt.

Klik hier voor een offerte