Zakelijk verhuizen met Penninck Verhuizingen

Zakelijk verhuizen

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen met Penninck

Een bedrijfs- of kantoorverhuizing is een optelsom van complexe processen en aspecten. Het gaat hier om veel meer dan alleen het verhuizen van een aantal werkplekken. Penninck weet als geen ander dat het verhuizen van een bedrijf of instelling vakwerk is.

Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficiënt werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding (waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden die wij bieden op elkaar worden afgestemd) wordt tijd, en dus geld bespaard. Dit geldt zowel voor grote externe verhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Pennick is er voor u voor:

 

  • het op de juiste wijze verhuizen van het bedrijfsarchief;
  • het arbo-conform inrichten van werkplekken;
  • bedrijfsgereed opleveren van werkplekken in het nieuwe gebouw;
  • inventarisbeheer;
  • het afkoppelen en weer aankoppelen van PC’s, monitor stands en complete netwerken.

 

De diensten die wij aanbieden zijn gevarieerd en worden uitgevoerd door uitsluitend goed opgeleid personeel.

zakelijke verhuizingen

 

Zakelijk verhuizen, extra diensten

Bedrijfs- en kantoorverhuizingen bestaan vaak uit een complex activiteiten. Denk hierbij aan schoonmaakdiensten, ICT-services, plaatsing van archiefsystemen of kantoorinrichting. Door samenwerking met landelijke leveranciers zorgt Penninck ervoor dat meubilair wordt ge(de)monteerd, computers worden aangesloten en schoonmaakwerkzaamheden op het juiste tijdstip worden uitgevoerd.

 

Zakelijk verhuizen met Penninck verhuizingen.    Zakelijk verhuizen met Penninck verhuizingen.

 

Een onderneming verhuist niet dagelijks; het is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis waarbij vakwerk van groot belang is. Het liefst heeft u er immers zo min mogelijk omkijken naar. Penninck levert het vakwerk waar u behoefte aan heeft en verzekert u van een zorgeloze verhuizing.

 

 

 

 

Klik hier voor een offerte